A kínai ujgur piramisok és ősmagyarok

Ez a videó olyan megdöbbentő, hogy szinte már hazugságnak tűnik! Pedig dehogy! Minden képkockája ellenőrízhető a világűrből. A film alatt és további cikkeinkben, no és az "Őstörténeti alapvetés"-ben közzétett többfejezetes tanulmányomban talán e film által felvetett kérdésekre is választ kapunk. Most csak nézzük türelemmel, mert akár még szövegértés nélkül is megdöbbentő élmény



Azonban pontosítsunk: az alábbi piramisok NEM a mai ujgurok földjén, hanem (észak) Közép-Kínában találhatók:
Xi-an(Hsian) varostól nyugat fele. Ez tehát nem Ujgur hanem Xiung-nu (Hsiungnu),vagyis Hun kissebbségi terület!
Ez a tény mégjobban elgondolkoztat... (lásd: olvasói levelek a cikk alatt.)

Ha mindez igaz, márpedig az, akkor az egész kora ókori őskultúra kérdéskör felülvizsgálatra szorul. Mégpedig erősen az ősmagyarság javára!



Miért került ez a cikk a "Nagyállattartó kultúra" menüpontba? 

ujgur_mumia2.jpgA válasz egyszerű:
- ha és amennyiben az ujgur fehér ember múmiák élő mivoltukban Európától Ázsiáig gyalogszerrel tették volna meg a 8000 km-es utat, akkor most nem ámuldoznánk a látottakon. Mert hogy ilyen fejlettségű kultúra lovak nélkül nehezen elképzelhető, mitöbb: fejlett mezőgazdaság és állattartás nélkül se. 

Piramist építeni nem egy perc műve. Azokat az embereket etetni kell évtizedekig!

A munkát tervek előzik meg, a terveket pontosan végre kell hajtani, a feladatot korabeli nagytudású mérnökök oldják meg. Bevándorlók? Rabszolgák? Alig hiszem... Vagy eleve övék a hatalom ebben a korban? 

A képeken itt pedig fehér ember látható, ez teljesen egyértelmű. Antropológiailag a fejforma, az arc, a haj, minden egyetlen dolgot bizonyít: a kínai ókor korántsem mentes az európai hatásoktól. Márpedig csak három gyűjtőnéven emlegetett kultúr-nép jöhet szóba: a sumérok, a szkíták és utódaik: a hunok.

Miért nem tudhattunk erről eddig?

Éppenséggel tudhattunk... Például a hivatalos körökban sokat gúnyolt Kilszely István antropológus most boldog elégtételt érezhet! Hiszen ő megírta ezt már vagy jó 10 éve. Csak hát a politika...

És a Kínaiak? Nyilván nem reklámozzák azt a tényt, hogy egy fehér civilizáció hagyott tagadhatatlan emlékeket a sokadjára is megszállt ujgur területeken... Az a megmaradt néhány tízezer elkínaiasított ujgur így még keményebben fog küzdeni függetlenségéért.
ujgur_mumia1.jpg

Megdöbbentő európai arcél egy belső-ázsiai múmiánál..

szkita_csecsemo_mumia.jpg

A kormeghatározás szerint 2800 éve fekszik ez a szőkés hajú baba a belső-ázsiai ujgur sivatagban. Figyeljük meg a szőttesek anyagát! Fejlett mezőgazdaság nélkül legfeljebb állatbőrökbe pólyálhatták volna szegénykét...

szkita_no_eredeti_rekonst.jpg

Ő nem az édesanyja, de antropológiai jegyeiben lehetett volna az is...

Azt példának okárt ma már tudjuk, hogy az egyiptomi és a szkíta kultúra kapcsolatban állt egymással: hol ellenséges, hol pedig békés kereskedelmi kapcsolatban. Most már csak a "hogyan" a kérdés! Egy film két részletben a régészek munkájáról az eredeti ujgur sivatagi helyszínről:





És hogy a mai kor ujgur szépségeivel fejezzük be a tudósítást:

ujgur_szepek.jpg

Figyeljék csak ott a pártán, milyen motívumok vannak...

Megjegyzések