Az iskolásokba májban sejthalált okozó Hepatitis-méreginjekciót diktálnak

Mi, ha nem biológiai népirtás, hogy az iskolásokba májban sejthalált okozó Hepatitis-méreginjekciót diktálnak?

Felmérni sem tudjuk, hány szaktanulmány foglalkozik a kormányok felett álló gyógyszerlobbi egyértelműen biológiai népirtással felérő, politikai motivációktól vezérelt működésével. Amit azonban még 2012. június 7-én Labant Csaba, az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége elnöke a vntv-n elmondott és szeptember 21-én a NaturaHirek.hu-n megosztott, talán minden korábbi képzeletet felülmúl.

Kiderül belőlük, hogy médiavilágunkban elhallgatott orvosok szaktanulmányai s elkeseredett szülők sokaságának gyermekeikkel kapcsolatos tapasztalatai egyértelműen arról szólnak, hogy a mintegy kétszáz éve bevezetett úgynevezett védőoltások pozitív hatása máig ki nem mutatott, ellenben a negatív annál inkább. Például több a TBC-s fertőzés azok között, akik a TBC elleni védőoltást megkapják, mint akik nem. De azt is tény, hogy a mumpsz, kanyaró, rubeolaelleninek tekintett MNR vakcina, amelyből tizenöt hónapos korban adják az elsőt, abortált emberi magzat sejtjeit tartalmazza!



Kezdjük a 2012. június 7-ei interjúval, amelyben elmondta, hogy médiavilágunkban elhallgatott orvosok szaktanulmányai, elkeseredett szülők sokaságának gyermekükkel kapcsolatos tapasztalatai szólnak arról, hogy a kétszáz éve bevezetett 'védőoltások' pozitív hatása máig ki nem mutatott, ellenben a negatív annál inkább. Nyilvánosság előtt elhallgatott laboratóriumi eredmények tucatjai arról szólnak, hogy például több a TBC-s fertőzés azok között, akik a TBC elleni védőoltást megkapják, mint akik nem.

De azt is tény, hogy a mumpsz, kanyaró, rubeolaelleninek tekintett MNR vakcina, amelyből tizenöt hónapos korban adják az elsőt, abortált emberi magzat sejtjeit tartalmazza! A legtöbb orvos nem is tud róla, el sem olvassák a betegtájékoztatót, pedig 'humán diploid sejtek' megjelöléssel beleírják.
Az egyetemen jóformán csak annyit tanítanak meg a leendő orvosoknak, hogy melyik végét kell megnyomniuk a fecskendőnek. Arról viszont, hogy ténylegesen milyen oltóanyagot tartalmaz, s azoknak milyen hatásai vannak később az emberi testben, fogalmuk sincs.

Aztán arról is szólt, hogy ellenben Izraelben soha nem volt kötelező védőoltás, mint a legtöbb nyugati országban, ráadásul hazánkban van belőlük a legtöbb. A legtöbb országban még az ajánlott oltások száma sem közelíti meg azt, ami Magyarországon a kötelező. Így Németországban összesen négy védőoltást ajánlanak, de egyik sem kötelező.

Egyes bíróságok, mint a prágai legfelsőbb, állampolgári jognak tekinti megtagadásukat, szemben a hazánkban működőkkel. Első kisfia, Lehel születésekor feleségével elhatározta, hogy nem terheli gyermeke szervezetét kötelező oltásokkal, ezért határozottan visszautasította azokat, mire az ÁNTSz bíróság elé állította, kötelezve beadatásukra, amit megtagadott, ezután létrehozva az Oltáskritikus Életvédők Szövetségét, immáron nemzetközi jogi fórumokon keresve igaza megállapítását.

Nem hagyott kétséget aziránt, hogy 'közegészségügyi érdek'-ként tünteti fel a kormányok felett álló gyógyszerlobbi a mérgek befecskendezését, feltéve a kérdést, hogy az ezek gyermekekbe juttatását elrendelők vajon beoltatnák-e magukat s utódaikat velük.

Folytassuk most mindezek részletezését 2012. szeptember 21-ai nyilatkozatával, amelyben közölte a sokkoló, a médiumok elsöprő többségéből természetesen kimaradt tényt, miszerint
'az iskolákban szeptemberben adják be a 13-14 éves gyerekeknek a Hepatitis vakcinát, mely bizonyítottan programozott sejthalált okoz a májban.
A törvény által előírt teljes körű tájékoztatás annyiban merül ki, hogy - jó esetben - legfeljebb közlik az ellenőrző könyvben az eseményt'.
Annak ellenére, hogy 'a Hepatitis B méreginjekció ('védőoltás') a legújabb, 2011-es kutatások szerint 144 gén működését változtatja meg, ebből 7 gén gyulladások kialakulásával és az anyagcserével van kapcsolatban.
Így aztán érthető, hogy miért szenved oly sok gyermek és fiatal ízületi gyulladástól, amikor életkoruk egyáltalán nem indokolná.'

A gyógyszerlobbit persze nem érdekli, hogy az oltási kötelezettséget előíró paragrafus alkotmánysértő, sárba tapos több nemzetközi egyezményt, de még magát az egészségügyi törvényt is szembeköpi: 'Az egészségügyi törvény bevezetője szerint ugyanis az Országgyűlés az egyén és a nemzet jólléte, egészsége érdekében és szolgálatában, felelősségtől ihletve törvénykezik.' Nos, az oltási kötelezettség mindezzel homlokegyenest ellentétes.
Felelőtlen, egészség- és életellenes, kizárólag a vakcina-lobbi érdekeit szolgálja, a gyártók gigaprofitját pedig egészségük elvesztésével, visszafordíthatatlan károsodásaikkal a gyermekek fizetik meg.'

Arra a kérdésre, miként állhatunk mégis ellene, az alábbi javaslatokat ajánlotta:

'Célszerű lehet az oltási napokon a diákoknak otthon maradni, sőt, mivel az oltottak akár teljesen tünetmentesen fertőzhetnek is, ezért több napig is tanácsos messze elkerülni az iskola környékét. Értendő ez minden évfolyamra. A felelősségteljes szülő feladata kideríteni tehát, mikor oltanák gyermekét, s megelőzni a bajt. Ha nincs rá mód, hogy a gyermek otthon maradjon, akkor magyarázzuk el neki, hogy törvénysértő és életellenes, visszafordíthatatlan beavatkozás az oltás, és ha megpróbálnák erővel leoltani, az súlyos bűncselekmény - erre érdemes figyelmeztetni a kakaskodó védőnőket, iskolaorvosokat, tanárokat.'

Tudva persze, hogy az isteni teremtés rendjét elutasítva a természet eleve hibásan megalkotását hirdetők, az időszámítást pedig az 1789-es francia forradalomtól mérők mindent megtesznek, hogy a gyógyszerlobbi működését, így annak részeként az üdvösnek mondott kötelező védőoltásokat körömszakadtig védőket megoltalmazzák, arra is rámutatott, hogy az Európa Tanács által 1997-ben alapított Oviedói Egyezmény - amelyet Magyarország 2002-ben aláírt (2002. évi VI. törvény 5. cikk) - leszögezi: egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett szabadon, megfelelő tájékoztatást követően beleegyezett, a beleegyezés pedig bármikor visszavonható.

Csak egyetérteni lehet a Labant-házaspárral: 'Nem követünk el semmiféle szabálysértést, pláne nem bűncselekményt az oltások megtagadásával, s mások oltásmegtagadásra való buzdításával, hanem épp ellenkezőleg, egy immáron tíz éve érvényben lévő törvény betartatásáért küzdünk.
Határozott, szervezett civil fellépésre van szükség, gyermekeink egészsége, élete a tét!' Mert mi, ha nem biológiai népirtás, hogy az iskolásokba májban sejthalált okozó Hepatitis-méreginjekciót diktálnak?


Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Megjegyzések