Elegük van a hitelkárosutaknak a bankok sírásaiból!

…Nagyon gyorsan, még ebben az esztendőben kártalanítsanak minden hitelkárosultat, maradéktalanul!… Amennyiben a kártérítés összegének számításakor csalni akarnak, előre figyelmeztetik a bankokat a hitelkárosultak, hogy akkor bizony kíméletlenül csúnya világ lesz a bankok számára Magyarországon…”



Ne a mi magyar költségvetésünkből töltse fel a kormány a hazánkban hazárdírozó külföldi érdekeltségű bankokat, hanem a bankok anyabankjai, azok, az anyabankok, akiknek innen kivitték a hitelkárosultaktól beszedett uzsorakamatokat!

Ha meg ez nem tetszik a bankoknak vagy az anyabankjaiknak, akkor el lehet Magyarországról menni, és számítsanak arra, hogy ebben az esetben nem fizetik tovább a hitelkásosultak nekik még a felvett hiteleket sem, mert a magyar civilek, a magyar hitelkárosultak a magyar költségvetést is védik, és védik az adózó polgárok által befizetett adókat is a magyar költségvetésbe. A továbbiakban pedig semmilyen, bankok által kezdeményezett tárgyalási cirkusszal nem engedik zsarolni a kormányt, és nem engedik kizsigerelni az emberek sem magukat a bankok részéről. Ezt nagyon komolyan vegyék tudomásul a bankok és az anyabankjaik!

Tehát, eszükbe ne jusson a bankoknak olyan tárgyalást kezdeményezni, de Varga Mihálynak sem, hogy a magyar költségvetés terhére fizessék ki a hitelkárosultakat! Fizessenek az uzsorakamatot szedő bankok és anyabankjaik! Nem hatódnak meg a hitelkárosultak a bankok sírásaitól!

ELEGÜK VAN A HITELKÁROSULTAKNAK A BANKOK SÍRÁSAIBÓL !
A bankok pedig nagyon gyorsan, még ebben az esztendőben kártalanítsanak minden hitelkárosultat, maradéktalanul!

EZT A SANSZOT MÉG MEGKAPJÁK A HITELKÁROSULTAK RÉSZÉRŐL.
A kártérítés összegének kiszámításában pedig ne próbáljanak csalni, mert a hitelkárosultak is tudnak ám már számolni! Amennyiben a kártérítés összegének számításakor csalni akarnak, előre figyelmeztetik a bankokat a hitelkárosultak, hogy akkor bizony kíméletlenül csúnya világ lesz a bankok számára Magyarországon.

Tehát, nagyon jól gondolják meg a bankok, hogy mit tesznek! Vagy azonnal eltűnnek Magyarországról és nem kapják vissza még a hiteleiket sem; vagy nagyon gyorsan elszámolnak a különböző hiteleket felvevőkkel és megfizetik a kártérítést maradéktalanul 2013. december elsejéig! Nincs időhúzás és határidő módosítás!

Szőnyi Bartalos Mária

Komárom-Szőny, 2013. augusztus 4.

Megjegyzések