Szövetségre léptek az Országunkért Közösen és a "jó emberek" - indulnak a választáson

Budapesten tartott találkozót augusztus 3-án Both Gábor által az Emberiség.hu portálon toborzott "jó emberek" három tucat fős csapata és az Országunkért Közösen (OK) párt képviseletét ellátó küldöttség. Mivel az eseményen résztvevő tenni akaró polgárok egyetértettek abban, hogy a jelenlegi pártok közül egyikre sem szavaznának, ezért közösen gondolkodtak arról, hogyan tudnának a kialakult helyzeten változtatni. Egyetértettek abban, hogy a közügyekbe csak akkor szólhatnak bele hatékonyan, ha van egy párt, amely biztosítja számukra azt a feltételrendszert, amely szükséges a választáson való induláshoz. Mivel az Országunkért Közösen Párt felvállalta azt a szerepet, hogy összegyűjti a tenni akaró csoportokat és kezdeményezéseket, így nem volt akadálya annak, hogy a két formáció közös mederbe terelje megkezdett tevékenységüket.

A civil kezdeményezés az ország minden tájáról érkező tagjai és az OK szövetséget kötött egymással azzal a céllal, hogy közösen tegyenek hazánk érdekében. A résztvevők tisztában vannak azzal, hogy hiába állnak neki a legjobb szándékkal az ország meggyógyításának, ha nem tudnak olyan erős impulzust találni, amivel képesek felhívni az emberek figyelmét arra: létezik alternatíva. Rá kell ugyanis ébreszteniük az embereket arra, hogy igenis vannak olyanok még az országban, akik szeretnének tenni a hazájukért.

A szövetség célul tűzte ki, hogy a jövőre megrendezésre kerülő országgyűlési választásokon olyan képviselőjelölteket indít, akik a szó szoros értelmében véve is a "lehető legjobbak" körzetükben. Olyan jelöltekre van szükségük, akik hatékonyak, hitelesek és a helyi közösség is elismeri a munkájukat. A szövetség a 106 választási körzetből jelenleg 40-ben rendelkezik képviselő-jelölttel.

Akik szeretnének részt venni a szövetség munkájában, azok az Országunkért Közösen (OK) párt Facebook oldalán, illetve az Emberiség.hu honlapján találhatnak további információkat, elérhetőségeket. Természetesen portálunk is folyamatosan hírt fog adni a szövetséggel kapcsolatos minden fontos hírről és eseményről.

Megjegyzések