Áldott, oltásmentes Újesztendőt kívánunk minden kedves szimpatizánsunknak! Immár...

Áldott, oltásmentes Újesztendőt kívánunk minden kedves szimpatizánsunknak!

Immáron ötödik esztendeje küzdünk az állami oltási önkény, a gestapós hatósági oltásterror megszüntetéséért. 2015-ben el kell érjük végre célunkat, meg kell illessen minden magyar szülőt is az a jog, hogy szabadon nemet mondhasson a védőoltások fantázianéven futtatott méreginjekciókra, melyek az eugenika területére betört pirula-vakcinalobbi élet- és egészségellenes fegyverei.

Gyermekeinknek joguk van velükszületett egészségükhöz, melyet nemcsak a vakcinák, de az oltottak is veszélyeztetnek, hisz "hála" a felelőtlen oltási politikának, egyre virulensebb oltóvírusok, oltóbaktériumok cirkulálnak a népesség köreiben. Pandóra szelencéjét nyitotta ki Jenner a himlőoltásával...

Az újévben ezerszeres hittel, kitartással és elszántsággal kell gyepáljuk az egészségügyi kormányzatot és a vakcinaügynökséggé aljasodott hatóságokat - másként nem marad egészséges gyermek e honban, s Magyarország véglegesen az oltáskárosodott gyermekek országa lesz. Ki kell kényszerítenünk a változást 2015-ben!

Szembesíteni kell az államot a ténnyel: járványmegelőzés ürügyén népirtást folytat. A hűtlen kezelés alapos gyanúját is ideje volna pedzegetnünk, hisz nagyon összetett aljasságot művelnek, melynek minél több aspektusára rá kell mutatnunk.

Az óévben több esetben tettünk bűnvádi feljelentést iskolaorvosok és tisztifőorvosok ellen - melyeket a cinkos nyomozóhatóságok mind elmaszatoltak. Azonban mérhető az ÁNTSZ rettegése, amikor egy-egy bűncselekménygyanús határozatukat pánikszerűen visszavonják, mihelyt kivillantjuk a fogunk fehérjét...

A bíróságok is egyre kínosabban vakaródznak, amikor oltásmegtagadásos ügy kerül terítékre, s inkább jelent beteget a bíró, vagy épp nem jelenik meg az alperes ÁNTSZ képviselője... szóval, lassan, de mozdulnak a csillagok gigászi erőfeszítéseink nyomán.

Folytassuk újult erővel az ostromot, s idén visszafoglaljuk jogos tulajdonunkat: gyermekeink egészséges élethez fűződő alapjogát!

Vakcinamentes Újesztendőt kívánunk, 2015!sendblog





Timeline Photos

Áldott, oltásmentes Újesztendőt kívánunk minden kedves szimpatizánsunknak! Immáron ötödik esztendeje küzdünk az állami oltási önkény, a gestapós hatósági oltásterror megszüntetéséért. 2015-ben el kell érjük végre célunkat, meg kell illessen minden magyar szülőt is az a jog, hogy szabadon nemet mondhasson a védőoltások fantázianéven futtatott méreginjekciókra, melyek az eugenika területére betört pirula-vakcinalobbi élet- és egészségellenes fegyverei. Gyermekeinknek joguk van velükszületett egészségükhöz, melyet nemcsak a vakcinák, de az oltottak is veszélyeztetnek, hisz "hála" a felelőtlen oltási politikának, egyre virulensebb oltóvírusok, oltóbaktériumok cirkulálnak a népesség köreiben. Pandóra szelencéjét nyitotta ki Jenner a himlőoltásával... Az újévben ezerszeres hittel, kitartással és elszántsággal kell gyepáljuk az egészségügyi kormányzatot és a vakcinaügynökséggé aljasodott hatóságokat - másként nem marad egészséges gyermek e honban, s Magyarország véglegesen az oltáskárosodott gyermekek országa lesz. Ki kell kényszerítenünk a változást 2015-ben! Szembesíteni kell az államot a ténnyel: járványmegelőzés ürügyén népirtást folytat. A hűtlen kezelés alapos gyanúját is ideje volna pedzegetnünk, hisz nagyon összetett aljasságot művelnek, melynek minél több aspektusára rá kell mutatnunk. Az óévben több esetben tettünk bűnvádi feljelentést iskolaorvosok és tisztifőorvosok ellen - melyeket a cinkos nyomozóhatóságok mind elmaszatoltak. Azonban mérhető az ÁNTSZ rettegése, amikor egy-egy bűncselekménygyanús határozatukat pánikszerűen visszavonják, mihelyt kivillantjuk a fogunk fehérjét... A bíróságok is egyre kínosabban vakaródznak, amikor oltásmegtagadásos ügy kerül terítékre, s inkább jelent beteget a bíró, vagy épp nem jelenik meg az alperes ÁNTSZ képviselője... szóval, lassan, de mozdulnak a csillagok gigászi erőfeszítéseink nyomán. Folytassuk újult erővel az ostromot, s idén visszafoglaljuk jogos tulajdonunkat: gyermekeink egészséges élethez fűződő alapjogát! Vakcinamentes Újesztendőt kívánunk, 2015!

A teljes cikk olvasása ...

Megjegyzések